Parfumerie > Daarom TopParfumerie

Daarom TopParfumerie

Zeer uitgebreid assortiment

TopParfumerie biedt het meest uitgebreide assortiment op het gebied van parfums aan. De producten variŽren van dames-, heren- en kindergeuren tot cadeausets, miniís en aromatherapieŽn.
Daar waar andere gevestigde parfumwinkels zich beperken tot een actueel assortiment van de bekende parfumhuizen, vindt u bij TopParfumerie tevens vele klassieke, exclusieve en zeldzame producten. Mocht uw wens er onverhoopt niet tussen staan, neem contact met ons op. De kans is groot dat wij deze alsnog kunnen vervullen!

 
Ruim 6.500 originele parfums

In de wereld van parfum is veel verkrijgbaar. Omdat parfum doorgaans vrij prijzig is, worden er veel imitatieproducten aangeboden. Echter, de kwaliteit van deze namaak is niet te vergelijken met die van de originele parfums.
Alle parfums die wij in onze webshop verkopen zijn originele kwaliteitsparfums!

 
Ook moeilijk verkrijgbare merken

Het bestaansrecht van TopParfumerie ligt voor een groot deel verscholen in het aanbieden van moeilijk verkrijgbare parfums.
Bijna de helft van het assortiment van TopParfumerie bestaat uit exclusieve en klassieke parfums die bijna nergens anders verkrijgbaar zijn. Bent u op zoek naar een specifiek parfumproduct en kunt u het niet in onze webshop vinden? Neem contact met ons op, dan kijken wij of we dit product aan ons assortiment kunnen toevoegen.

 
Gegarandeerde kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Onze webwinkel is getest en goedgekeurd door Trusted Shops en tevens hebben wij het Webshop keurmerk van de stichting Digikeur ontvangen. Concreet betekent dit dat onze service en kwaliteit gegarandeerd zijn.
Als u een product bij ons koopt en niet volledig tevreden bent, dan kunt u het product binnen 15 dagen retourneren en wij betalen u het aankoopbedrag terug.

Kwaliteitswaarborg


Gratis verzendkosten

Bij uw bestelling
boven de € 100,- binnen Nederland en Belgie

parfum sale

de mooiste geuren
voor de beste prijzen!