Filter (2208 producten)

Merk

Serie

per pagina
Toont 1 - 28 van de 2570 items
Toont 1 - 28 van de 2570 items

Heren Parfum

Weinig bekende voordelen van Parfum voor mannen

Er bestaat geen betere manier op de wereld om aan te tonen dat je een man van klasse bent dan door de juiste parfum voor mannen te dragen. Dan voelt het namelijk alsof de wereld aan je voeten ligt. Geloof het of niet, maar de juiste soort cologne kan deuren voor je doen openen, zelfs wanneer deze eerder gesloten waren. De voordelen die je ervaart wanneer je Eau de Cologne voor mannendraagt zijn ontelbaar. In feite is het zelfs een schande wanneer je de deur uit gaat zonder een goede dosis Eau de Cologne om je heen.

Beste manier om te ontspannen en te ontstressen

Wie parfum draagt geniet van allerlei voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld alle stress vergeten en je dag verder zetten in een ontspannen mood. De geur van een goede cologne verlicht je spanning en zorgt ervoor dat al je zorgen kunt vergeten. Laat de stress van de werkweek je gemoedstoestand niet beïnvloeden en start iedere dag met een glimlach op gezicht. Bovendien werd er wetenschappelijk bewezen dat parfum met lavendelgeur een psychologisch rustgevend effect heeft en ervoor zorgt dat je de hele dag vrij bent van zorgen, en overal kunt gaan, waar je maar wil.

Nooit méér slapeloos

Heb je last van slapeloosheid, waardoor je ’s nachts niet kan slapen en jij jezelf erg angstig en vermoeid voelt in de ochtend? Dan moet je misschien snel naar de winkel rennen achter een flesje Eau de Cologne voor je nog een dag verspilt en je jezelf opnieuw de hele dag nutteloos voelt voor de mensen rondom je. Cologne met kamillegeur heeft in dat opzicht het beste effect. Het stuurt een aantal signalen naar je hersenen die het slaapcentrum in je brein activeren en ervoor zorgen dat je de hele nacht lang kan rusten, zodat je ’s ochtends met het juiste been uit bed stapt en niet alleen uitgerust bent, maar je ook psychologisch en emotioneel klaar voelt om aan de dag te beginnen. Het kan dus niet verkeerd gaan wanneer je besluit om een flesje Eau de Cologne voor mannen aan te kopen die zowel lavendel als kamille bevat.

Geeft je mood een boost

Parfums zorgen er niet alleen voor dat je heerlijk ruikt in het kantoor, of waar je ook bent – ze hebben ook een invloed op je stemming en gevoelens. Eau de Cologne heeft een ongelofelijke impact op je mentale staat. Sommige parfums worden bijvoorbeeld gemaakt met een koffietoets en hebben hetzelfde effect als het zwarte goud van Starbucks die ervoor zorgt dat je iedere dag boordevol energie stroomt. Het is trouwens niet alleen het drinken van koffie die je stemming beïnvloedt: ook de geur van koffiebonen draagt bij aan je geluk. Hoewel parfums met een koffietoets niet drinkbaar zijn, kan de geur ervan bijdragen aan je mentale staat en je mood een boost geven zoals nooit tevoren.

Maak een geïnformeerde keuze

Voordat je besluit om een heerlijk flesje Eau de Cologne voor mannen aan te kopen, is het belangrijk dat je de verschillende merken overweegt en je een aantal reviews leest zodat je weet of ze hun beloftes kunnen waarmaken. Daarnaast is het misschien ook gewoon beter om jezelf vast te houden aan merken die garant staan voor een uitstekende kwaliteit.

Ekomi reviews