Betalingsmethodes

PayPal
Wanneer u PayPal als betalingsmethode selecteert, wordt u doorverwezen naar de site van PayPal tijdens het bestellingsproces. Daarna wordt u opnieuw naar onze webshop doorverwezen zodat u de bestelling kan afronden. De kosten worden in rekening gebracht op de einddatum van uw openstaande bestelling.

Kredietkaart
Wanneer u met een kredietkaart betaalt, zoals met een MasterCard -of Visa-kaart, dan worden uw betalingsgegevens uiteraard versleuteld wanneer deze naar onze server opgestuurd worden. Om de beveiliging van uw betaling te verhogen, maakt TopParfumerie.eu gebruik van de geïntegreerde ‘MasterCard Secure Code’ en ‘Verified by Visa’-beveiligingsprocedures. De kosten worden in rekening gebracht op de einddatum van uw openstaande bestelling.


Hoe werkt ‘MasterCard Secure Code’ en ‘Verified by Visa’?
Allereerst voert u de gegevens van uw MasterCard- of Visa-kredietkaart in het formulier in.
Daarna wordt er verbinding gemaakt met het kredietkaartbedrijf. U wordt doorverwezen naar een formulier op de officiële website van het kredietkaartbedrijf waar u uw identiteit moet bevestigen met behulp van uw persoonlijke code. Volg de instructies op deze pagina.
Indien u niet over een code beschikt, dan krijgt u de mogelijkheid om een nieuwe code te genereren. U voert simpelweg alle vereiste gegevens in, zoals de vervaldatum van uw kredietkaart, uw geboortedatum of het bankrekeningnummer van de rekening waaraan uw kaart gekoppeld is.
Nadat u het authenticatieproces succesvol hebt voltooid, wordt u opnieuw doorverwezen naar TopParfumerie en wordt de betaling doorgevoerd.
Het aanvragen van een code is optioneel & gratis en vindt enkel plaats tussen u en het kredietkaartbedrijf. Sommige kredietkaartbedrijven hebben deze beveiligingsprocedure reeds verplicht. Gelieve contact op te nemen met de firma in kwestie voor méér informatie. TopParfumerie heeft geen inspraak of invloed met betrekking tot het aanvraagformulier en ontvangt geen informatie van dit formulier. Dit stelt ons in staat de gebruiker te beveiligen tegen (kredietkaart)fraude. Verdere uitleg kan u terugvinden in de Ondersteuningssecties van het kredietkaartbedrijf.


Overschrijving (vooraf betalen)
TopParfumerie stuurt u een bevestiging van uw bestelling via e-mail. Nadat u deze bevestiging ontvangen hebt, kan u de betaling naar onze rekening overschrijven. Internationale overschrijvingen zijn tegenwoordig eenvoudig uit te voeren. Door gebruik te maken van onze IBAN-code (internationaal bankrekeningnummer) en BIC-code (bankidentificatiecode) kan u het geld van uw eigen (buitenlandse) bankrekening rechtstreeks overmaken naar onze rekening. Alle vereiste betalingsgegevens kan u terugvinden op de elektronische factuur. Van zodra uw bestelling gereed is om verzonden te worden, ontvangt u van ons een factuur. Wanneer uw bestelling nog niet onmiddellijk verzonden wordt, ontvangt u nog geen factuur. We informeren u van zodra uw bestelling kan verzonden worden.

MutliSafepay logo


Ekomi reviews