OVER ONS

Betrouwbaar en veilig online shoppen sinds 2002
Bij TopParfumerie.be staat de klant altijd centraal. We bestaan al sinds 2002 en zijn nog steeds hier. Dat alleen bewijst dat we het aan rechte eind hebben. Daarnaast betekent het ook dat heel wat klanten over heel Europa vertrouwen hebben in onze zaak. Uw vertrouwen en uw plezier zijn het enige wat telt.

Vriendelijke klantendienst
Onze voornaamste zorg is het aanbieden van een vriendelijke en uitstekende klantenservice. TopParfumerie is 24/7 beschikbaar om u te woord te staan wanneer u vragen of problemen heeft. U kunt ons op eender welk moment contacteren.

Grote merken – geweldige prijzen
Bij TopParfumerie beschikken we over een grote selectie van parfums van geweldige merken zoals Azzaro, Gucci, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Loewe en Marc Jakobs (om maar enkele op te noemen). Bovendien bieden we niet zomaar duizenden verschillende producten aan, maar we doen dat met een TOPPRIJS (betaalbare prijzen).

Veilig en betrouwbaar winkelen
TopParfumerie doet er alles aan zodat uw online winkelervaring probleemloos en vooral bevredigend kan verlopen. En dat nog eens gekoppeld aan een geweldige selectie en scherpe prijzen. Dankzij de eenvoudige interface van onze site kan u eenvoudig bestellen wat u nodig heeft.

Snelle verzending binnen EU
Efficiëntie viert bij ons hoogtij: onze verpakkingsafdeling is voorzien van voldoende voorzieningen en medewerkers, zodat we iedere klant op tijd van zijn bestelling kunnen voorzien. De meest recente technologieën maken het ons eenvoudig om alle producten op tijd te leveren aan de klant.

Authenticiteit gegarandeerd
Alle parfums die op TopParfumerie.be worden aangeboden zijn 100% originele producten. We werken enkel samen met echte parfummerken waar we de kwaliteit van kunnen garanderen. Daarom kan TopParfumerie garanderen dat u GEEN imitatie- of namaakproducten ontvangt.


Ekomi reviews